Advies

Aanbevolen Posts

Hoe zet u een stoepbord buiten?

Stoepborden zijn er in veel verschillende varianten. Het grootste voordeel van stoepborden is dat tegen relatief lage kosten u een groot publiek buiten de winkelvloer kunt bereiken. Ook op de winkelvloer worden stoepborden vandaag de dag veel gebruikt. Om u te helpen bij het maken van uw keuze, hebben wij hier beneden een opsomming gemaakt van stoepborden en het gemak van het buiten neerzetten hiervan.

4 jaren geleden

De meest unieke stoepborden

Stoepborden zijn uniek in vele opzichten en ook de situaties waarin ze worden toegepast zijn veelal uniek. Krijtstoepborden van hout voor een informele look, ambachtelijk ogende stoepborden voor bijvoorbeeld een ambachtelijke bakker en stoepborden met zware watertank om in iedere situatie overeind te blijven en uw boodschap te allen tijde over te brengen. Unieke borden voor unieke gelegenheden en wij lichten er drie toe die samen wel meer dan 30 stoepborden vertegenwoordigen.

4 jaren geleden

Val op met een Krijtstoepbord!

Trek op een unieke en creatieve manier de aandacht van voorbijgangers met een krijtstoepbord. Nu het mooie weer in aantocht is, is een stoepbord de perfecte manier om uw aanbiedingen, menu's en prijslijsten weer te geven. Zet het bord voor uw horeca gelegenheid of winkel en deze zal gegarandeerd mensen naar binnen lokken.

4 jaren geleden
De leukste kunstplanten voor buiten

De leukste kunstplanten voor buiten

De toepassing van groen kan echt het verschil maken in hoe we een bepaalde ruimte tot ons nemen. Of het nu gaat om binnenshuis of buitenshuis, met groen maak je het af. Niet iedereen heeft groene vingers en daarom zijn kunstplanten een uitkomst. Maar een kunstplant buiten, kan dat? Jazeker! Bij Ourstore hebben wij de mooiste kunstplanten voor buiten om uw woning of winkel een sfeervolle uitstraling te geven.

4 jaren geleden

Hoe kiest u de juiste kassarollen?

Kassarollen zijn er in vele soorten en maten. Dit maakt het dan soms ook lastig om de juiste keuze te maken. Het grote voordeel van Kassarollen van Ourstore, is dat het ook mogelijk is om via de zoekfunctie de juiste kassarol te vinden. Voer in de zoekbalk het type kassa- of pinsysteem in en de juiste rollen verschijnen direct in diverse aantallen per omdoos en ook varianten.

4 jaren geleden

Over het Stoepbord

Heeft u altijd al meer willen weten over stoepborden? Klik dan op de zwarte titel hierboven.

4 jaren geleden

LED Kooldraadlampen vs Klassieke Koodraadlampen

LED lampen vervangen langzaam de klassieke gloeilamp. De verschillen zitten hem in de volgende punten:

4 jaren geleden
Waar moet u op letten bij het kiezen van een fietsenrek

Waar moet u op letten bij het kiezen van een fietsenrek

Het wordt weer mooi weer en dat betekend dat we vaker op de fiets springen. Een veelvoorkomend probleem bij bedrijven en winkels is vaak het gebrek aan plaatsen om fietsen te stallen. Hierdoor worden fietsen vaak gestald op plekken waar men dit liever niet heeft. Wij geven u een aantal tips voor het kiezen van het juiste fietsenrek voor uw bedrijf of winkel.

4 jaren geleden

Ga naar buiten met krijtborden

Krijtborden worden over het algemeen binnen toegepast. In de keuken, in de kinderkamer, in restaurants en zelfs als krijtstoepbord. De grote verscheidenheid zorgt ervoor dat er voor bijna elke situatie wel een geschikt krijtbord te vinden is. Maar krijtborden buiten worden soms nog wel eens vergeten. Ja krijt is tijdelijk, echter de mogelijkheden oneindig.

4 jaren geleden

Wat is het verschil tussen kooldraad- en LED lampen?

Hoewel de LED lampen al enige tijd op de markt zijn en ze tegenwoordig qua lichtsfeer nauwelijks van de kooldraadlamp te onderscheiden zijn, krijgen wij nog regelmatig de vraag wat het verschil tussen deze twee is. Beide lampsoorten zijn dimbaar, ze geven warm wit licht, de filament in de lamp is mooi gevormd en ze zijn er in verschillende vormen en maten.

4 jaren geleden